15 nov 2020, 20:02  

Сам 

  Poesía
196 0 0

      не извоюваш
ли си свободата сам —
     не си свободен

 

     не си свободен —
свободата сам не си
     ли извоюваш

 

...............................................

 

    не извоюваш 
ли си свободата сам —
  роб ще векуваш

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??