30 nov 2006, 22:56

Сам 

  Poesía
952 0 2
Аз съм само самотен нещастник -
семпла дума в логичен контекст.
Ще го кажа съвсем безпристрастно -
гордостта ми е фототапет!
Ще го кажа така, леко вяло -
междо другото, впрочем, уви...
Кой ще чуе за нещо умряло,
ако живото никой не помни...
Кой ще пълни живота с огромни
и премазани смели мечти,
ако само убиваш деня си,
като жалък самотен нещастник!
Тези дето са силни са мръсни,
а пък аз сам от мене понасям
всеки удар, под който се пръсвам
на хиляда безсмислени дни!
Не, „от опит глава не боли”,
само дето не мога да губя!
И не искам да пускам сълзи...
И не искам все сам да се будя...

© Дарк Глоуб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??