18 ene 2007, 16:22

САМ  

  Poesía
497 0 5

Напускаш
орбитата земна,
врати затворени
зад теб.
Живей сам!
Нали затова
се молеше
нощ и ден.
Добре ли ти е
в тази сбъдната
мечта?
Внимавай! -
какво си пожелаваш
и за какво мечтаеш.
Пъзелът се сглобява
сам, но не и без
помощта ти.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??