9 sept 2007, 15:29

Сама... 

  Poesía
560 0 1
Чувствам празнина, когато съм сама,
сама, отхвърлена и тъжна, когато никой не ме разбира
и всеки сърцето ми разбива.
Питам се често, дали живота е към всички суров,
дали всеки намира своята любов,
кои са тези, които лесно решават своите проблеми
и мислят си, че за всичко в живота си има определено време?...
Нима всеки има смелост да прощава и смелост да раздава?...
Да остава силен в най-трудните моменти от живота
и да върви само във вярната посока?!?...

© Кремена Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ние сме хора и правим грешки!
    В страданието се ражда истината!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??