25 may 2010, 13:18

Сама 

  Poesía » De amor
1060 0 3

Зората, с цвета си нежен и бляскав,

пробужда ме като с целувка;

очаквах до мене, топъл и ласкав,

да ме посрещнеш рано с милувка.

 

Исках, но тебе те няма

до мен сгушен, смирен

и тъгата ми става зловещо голяма,

започваща с тъжния ден.

 

Избухнала в сълзи, в леглото студено

сърцето ми къса се, стене

в момента го питам, но то е смутено -

"Какво аз ще правя без тебе?!".

© Ивелина Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??