Когато потъмняваше
небето,
приведена във къщи се
прибрах.
Огромна рана зееше
в сърцето ми,
но никой тази болка не видя.
Едва прекрачих в стаята - заплаках,
на голите дъски се строполих
и черни засияха в полумрака,
обилните ми бликащи сълзи.
Скимтях в неудържима мъка,
с нокти драсках в своя
вой
и хъркаха като на смъртник
гърдите ми във вечния покой.
© Меги Кралева Todos los derechos reservados