Около мен има толкова много хора,
а сякаш съм сама.
Опитвах се с това да се преборя -
чувството на самота.
Усмихвах се - това до някъде помага,
на пръв поглед поне.
Искам те - за теб сърцето страда,
другиго не ще!
© Зорница Todos los derechos reservados