6 dic 2008, 19:40

Сама избираш пътя си... 

  Poesía
561 0 3

 

Сама избираш пътя си...

 

Усещах вятъра в гърдите

и виждах аз пътечката една,

посочваха я слънчево звездите

и пяха нежно: 'Там е любовта!'

 

Стоя сама, оставила багажа,

препълнен с толкова мечти -

аз волна, влюбена във плажа

и любейки ме, сините вълни.

 

Но днес на този кръстопът

се вглеждам плахо във звездите.

Те не показват нищо и е тихо.

Нощта заспива, спуска се денят...

 

и пада мрак, шепти светът:

"Сама избираш пътя си, момиче!"

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??