19 mar 2007, 0:51

САМА ЖЕНА 

  Poesía
855 0 2
САМА ЖЕНА

Сама жена - със три деца...
Сама жена - с безброй лица...
Сама жена - и без пари...
Сама жена - без жилище дори...
Сама жена - без близки и роднини...
Сама жена - с мечти недостижими...
Сама жена - със поглед провокира...
Сама жена - със замах желанието спира...
Сама жена - тръпнеща, гореща...
Сама жена - и знаеща и веща...
Сама жена...
Сама жена - какво ли бъдеще ще има?
Сама жена - къде ли ще е следващата зима?
Дали на топло с любим човек...
или дълбоко под земята...
                                               във ковчег?...

© Илиана Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Жена с три деца не е сама.Дано срещне любовта,за да я топли през дългите зимни нощи!
  • Тъжно е... но нека бъдем оптимисти
Propuestas
: ??:??