15 ago 2015, 20:09  

Сама под дъжда 

  Poesía » De amor
395 0 1

Сама под дъжда

 

Под дъжда стоя сама

опитвайки да скрия своите сълзи...

 

От  мъката на Любовта...

От болката която ми тежи...

 

Опитвам се да те забравя...

Да изтрия спомена за теб..

 

Но сърцето ми не дава,

не дава ни един момент...

© Недева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??