15 авг. 2015 г., 20:09  

Сама под дъжда 

  Поэзия » Любовная
397 0 1

Сама под дъжда

 

Под дъжда стоя сама

опитвайки да скрия своите сълзи...

 

От  мъката на Любовта...

От болката която ми тежи...

 

Опитвам се да те забравя...

Да изтрия спомена за теб..

 

Но сърцето ми не дава,

не дава ни един момент...

© Недева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??