Aug 15, 2015, 8:09 PM  

Сама под дъжда 

  Poetry » Love
396 0 1

Сама под дъжда

 

Под дъжда стоя сама

опитвайки да скрия своите сълзи...

 

От  мъката на Любовта...

От болката която ми тежи...

 

Опитвам се да те забравя...

Да изтрия спомена за теб..

 

Но сърцето ми не дава,

не дава ни един момент...

© Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??