19 mar 2013, 21:01

Сама в тъмнината 

  Poesía » De amor
764 0 1

От тъмното не ме страх. 

В него късно себе си откривам.

Но малко ме е яд,

че сама и тази вечер ще заспивам.

Търсейки се в тъмнината,

забравих теб да търся,

нежноста - познатата на любовта.

И сега себе си откривам,

сама в тъмнината, но не,

от тъмното не ме е страх.

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Че жадуваш за любов по нищо не се разбира!
Propuestas
: ??:??