14 mar 2007, 11:44

Самата аз 

  Poesía
725 0 0

Самата аз

 

Самата аз не зная

как да те забравя?

Името ти аз изричам

и в теб се вричам!

 

Имам чуството ужасно,

че обичам те безвластно!

Самата аз не зная

как да го призная!

 

Как да те върна?

Как да те завърна?

Как да те прегърна?

Как да те целуна,

щом не си вече мой?

Самата аз не зная

как да те забравя!!!

© Любомира Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??