Mar 14, 2007, 11:44 AM

Самата аз 

  Poetry
723 0 0

Самата аз

 

Самата аз не зная

как да те забравя?

Името ти аз изричам

и в теб се вричам!

 

Имам чуството ужасно,

че обичам те безвластно!

Самата аз не зная

как да го призная!

 

Как да те върна?

Как да те завърна?

Как да те прегърна?

Как да те целуна,

щом не си вече мой?

Самата аз не зная

как да те забравя!!!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??