14 мар. 2007 г., 11:44

Самата аз 

  Поэзия
722 0 0

Самата аз

 

Самата аз не зная

как да те забравя?

Името ти аз изричам

и в теб се вричам!

 

Имам чуството ужасно,

че обичам те безвластно!

Самата аз не зная

как да го призная!

 

Как да те върна?

Как да те завърна?

Как да те прегърна?

Как да те целуна,

щом не си вече мой?

Самата аз не зная

как да те забравя!!!

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??