3 may 2011, 19:33

Само 

  Poesía » De amor
542 0 3

Сякаш ангел от твойте очи
беше кацнал на моето рамо
и усещах как с нежни коси
пак ме галеше с думата "Само".

Само миг - да отмине деня
и в очите ти - той ще се върне.
Само ден - и отново в тъга
свойте нежни криле ще превърне.

Само ден ще те имам - нали?
Няма дълго да мога да дишам
с твоя дъх теменужен - уви,
тихи стъпки отново ще слушам...

... Как отиват си бавно в дъжда,
неразбрали, че има надежда
че без теб и без тях - Любовта
сякаш в друго небе се оглежда.

Неразбрали, че моят живот
не намира в следите им смисъл,
щом без тях и без твойта любов
да върви по света е орисан...

Само миг - да отмина с дъжда
и с росата, долитаща рано,
пак по теб ще рисувам с цветя,
но във тихите сънища... само...

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??