19 mar 2009, 10:57

Само ако можех... 

  Poesía » De amor
757 0 4

Ако можеха мислите ми да те галят всеотдайно, нежно,
всеки път, когато си поискам,
щяха те да се превърнат , в безкрайни слънчеви лъчи,
и ще живеем само в топли летни дни!
Ако можеше душата ми да те целува,
всеки път, когато си поискам,
би се напоила тя, само в дъх на сладко от смокини!
Ако можеше сърцето ми да ти говори,
всеки път, когато си поискам,
Земята би се наводнила цялата
от океани с моето "Обичам те"!
Ако можех винаги да бъда с теб,

всеки път, когато си поискам,
времето би спряло, за да връща нашите красиви мигове!
Само ако можех...

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, че съм ви доставила радост с този стих приятели!Всички сте страхотно мили!
  • Страхотно!Поздрав!
  • Невероятни нежни мечти!!!
    Прелестен стих!
    Браво!!!
    Поздрав и прегръдка!
  • Остави ме без дъх.
    Мисля, че можеш!
    Поздрав и благодарности за този прекрасен стих!
    Ники
Propuestas
: ??:??