20 dic 2019, 8:21

Само да се усмихнеш! 

  Poesía
551 2 3

Когато на прага с очи ме обгърнеш,

когато нищо не можеш да върнеш, 

стига ми само да се усмихнеш

и ще видиш, 

как от клоните черпя надежда –

жилава, яка одежда, 

на цветятя ароматната прежда

как смуча при нужда

и пак ще бъда същата – луда, 

възкръснала твоя опора. 

Различна от другите хора! 

Само да се усмихнеш с обич! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??