20.12.2019 г., 8:21 ч.

Само да се усмихнеш! 

  Поезия
554 2 3

Когато на прага с очи ме обгърнеш,

когато нищо не можеш да върнеш, 

стига ми само да се усмихнеш

и ще видиш, 

как от клоните черпя надежда –

жилава, яка одежда, 

на цветятя ароматната прежда

как смуча при нужда

и пак ще бъда същата – луда, 

възкръснала твоя опора. 

Различна от другите хора! 

Само да се усмихнеш с обич! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??