3 abr 2008, 9:55

Само една 

  Poesía
508 0 1
Само една е моята мечта
и тя е да те обичам,
знам, че това няма да е блян в нощта,
а на твоето сърце ще се обричам.

Само една е жената за мене,
тази, която ми се врича
и за нас няма да има време,
което да ни спира.

Само една е любовта голяма
и тя е несподелена,
само една е моята дълбока рана,
която е от тебе причинена.

Само една е твоята усмивка,
която стопля ми сърцето,
само една е твоята целувка,
отнасяща ме направо на небето.

Една си ти за моята душа
и искам да сме заедно завинаги,
това ще е най-голямата мечта,
сбъднала се за сърцето ми.

© Миро Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога най-голямата ни сбъдната мечта е най-голямата ни болка и разочарование.Идеята за самата нея е по красива.Хубаво казано.
Propuestas
: ??:??