15 mar 2012, 18:20

Само майките 

  Poesía » Otra
690 0 1

 

Любимите могат да ви разлюбят,

приятели могат да ви изменят.

До края си тръпнат, да ви не загубят,

единствено майките в целия свят.

 

Децата ви могат да ви изоставят -

пораснат ли, свиват си свои гнезда.

Еднички те - майките, не ви забравят.

Тъгуват, дордето ги скрие пръстта.

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??