Mar 15, 2012, 6:20 PM

Само майките 

  Poetry » Other
689 0 1

 

Любимите могат да ви разлюбят,

приятели могат да ви изменят.

До края си тръпнат, да ви не загубят,

единствено майките в целия свят.

 

Децата ви могат да ви изоставят -

пораснат ли, свиват си свои гнезда.

Еднички те - майките, не ви забравят.

Тъгуват, дордето ги скрие пръстта.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??