8 jun 2018, 11:00

Само малко 

  Poesía » De amor
378 0 0

Само малко


 

Да те прегърна само искам,
да те докосна с малко топлота
и във очите ти да зърна радост
с блясък от тъкана доброта.
В душата ти да свия нежна обич
от светло утро и дъхава липа,
от трепета на пеперуди
полъх само... само в твоята душа.
Да разцъфне, като ранно цвете
усмивката ти мила в ореол
и в деня ти всеки миг да свети
и в него, малко, много малко...
Да си мой!
И Слънце призовавам във деня ти,
в Небе от синева и тишина
на рамото ти птиче да запее...
Ах, как искам... искам и това!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??