има думи...
които
немеят
тихо стичат се
в крива
усмивка
и такива...
които
живеят
само нощем
в съня...
като нишка...
има думи
които...
оставят следи
като сажди
завити
в огнището
като жар
те изгарят...
а после боли...
но забравих
какво им е
името...
има...
такива
които се сричат
като първите
Ма-ма
и Та-ти
и такива
които
обричат
и тежат
посред нощ
като камък...
има думи...
в които
сънят
се събужда
с усмивка
и пее
сутрин бавно
умира
нощта
има думи...
в които
ще тлее...
© Бехрин Todos los derechos reservados