15 dic 2007, 23:35

Само няколко крачки... 

  Poesía » De amor
693 0 6
автор: kap4ica

Само няколко крачки до тебе...
Но те са животи.
До кръста са дълги.
               До разпване.
Само няколко крачки до тебе...
А те са години.
До снежно са бавни.
               В косите ни.
Само няколко крачки до тебе...
Стъпки - секунди.
Бързо примигване -
               не достигам... те

© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??