15.12.2007 г., 23:35 ч.

Само няколко крачки... 

  Поезия » Любовна
683 0 6
автор: kap4ica

Само няколко крачки до тебе...
Но те са животи.
До кръста са дълги.
               До разпване.
Само няколко крачки до тебе...
А те са години.
До снежно са бавни.
               В косите ни.
Само няколко крачки до тебе...
Стъпки - секунди.
Бързо примигване -
               не достигам... те

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??