5 ago 2012, 13:22

Само с поглед 

  Poesía » De amor
593 0 4

                                                                   На сина ми

 

Само с поглед целувам очите ти -

мои тихи  слънца. Те ме  греят.

Само с поглед докосвам чертите ти.

Кротко спиш – да те будя не смея.

 

Във самотната нощ на душата ми

ти си моята светла звездица.

Моят ангел, превърнал съдбата ми

в нежна песен на майчица - птица.

 

Ще съм с теб  чак до края на дните си,

благодарна, че просто те има.

И на теб ще наричам мечтите си

по-красиви със твоето име.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??