На сина ми
Само с поглед целувам очите ти -
мои тихи слънца. Те ме греят.
Само с поглед докосвам чертите ти.
Кротко спиш – да те будя не смея.
Във самотната нощ на душата ми
ти си моята светла звездица.
Моят ангел, превърнал съдбата ми
в нежна песен на майчица - птица.
Ще съм с теб чак до края на дните си,
благодарна, че просто те има.
И на теб ще наричам мечтите си
по-красиви със твоето име.
© Нина Чилиянска Всички права запазени