17 may 2008, 21:32

Само теб! 

  Poesía
1315 1 2

Само теб!

Питаш ме дали съм с него,

питаш ме дали тая

аз чувства към момче, чиито

аз грешки няма да простя,

питаш ме какво изпитвам,

щом видя го в момент един,

дали без него вече свиквам,

или отново и любим,

кажи ми как да ти докажа,

че той е минало за мен

и чувствата си да покажа,

аз търся само само теб.

Аз теб обичам,

теб жадувам

и тебе само ще целувам!!!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??