30 ene 2007, 23:38

Само тебе  

  Poesía
634 0 9
Само твоя ще остана-за това
признание не искам,нито подарък.
Само тебе ще сънувам-
всяка нощ името ти аз бълнувам.

Само тебе ще желая,
дори да ме линчуват,дори да е грях.
Само тебе ще обичам-
моля те,не ме осъждай,че само тебе искам!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??