2 nov 2008, 20:24

Само ти 

  Poesía » De amor
688 1 2

Само ти можеш така да ме гледаш,

погледни в очите ми отново

и ще видиш там душата си!

Само ти можеш така да ме галиш,

с ръцете на вятъра нежен в косите ми!

Само ти можеш така да целуваш,

с топлината на слънчевия лъч върху устните ми!

Само ти можеш така да обичаш,

ето сърцето ми, приеми го завинаги, дори да боли!

Само аз зная как!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??