Nov 2, 2008, 8:24 PM

Само ти 

  Poetry » Love
724 1 2

Само ти можеш така да ме гледаш,

погледни в очите ми отново

и ще видиш там душата си!

Само ти можеш така да ме галиш,

с ръцете на вятъра нежен в косите ми!

Само ти можеш така да целуваш,

с топлината на слънчевия лъч върху устните ми!

Само ти можеш така да обичаш,

ето сърцето ми, приеми го завинаги, дори да боли!

Само аз зная как!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??