Докосна душата с любов,
запали със обич луната!
И сякаш щастлив благослов
рисува за мене Съдбата.
И багри и сенки красиви
танцуват в небесния свод,
в очите ти пламъци сини
донесоха много любов.
Предсказа ми циганка стара,
че пътят ми в светло блести.
Получих от нейната вяра
и ето че ти се яви.
В сърцето на всяка надежда
е скрита далечна мечта.
Тя само към тебе отвежда
прегръща ни нежно нощта.
Ти, само ти – всичко друго е сън!
Ти, само ти и звездите навън!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados