8.11.2022 г., 9:54 ч.

Само ти 

  Поезия » Любовна
674 5 6

   

      Само ти

 

Докосна душата с любов,

запали със обич луната!

И сякаш щастлив благослов

рисува за мене Съдбата.

 

И багри и сенки красиви

танцуват в небесния свод,

в очите ти пламъци сини

донесоха много любов.

 

Предсказа ми циганка стара,

че пътят ми в светло блести.

Получих от нейната вяра

и ето че ти се яви.

 

В сърцето на всяка надежда

е скрита далечна мечта.

Тя само към тебе отвежда

прегръща ни нежно нощта.

 

Ти, само ти – всичко друго е сън!

Ти, само ти и звездите навън!

 

                 Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??