12 mar 2023, 11:07

Само ти 

  Poesía » De amor
464 0 0

     

         Само ти

 

Само ти докосна моето сърце.

Само ти!

Само ти си с мене,

само ти!

 

Само ти се смееш, сякаш си дете.

Само ти!

И за мен си обич,

синьото небе.

 

Слънцето вълшебно ти ми подари.

Само ти!

И в душата чувства

нежно сътвори.

 

Само ти живееш в приказния свят.

Само ти!

Само ти си всичко,

само ти си цвят.

 

Само ти лекуваш болка и тъга.

Само ти!

Само ти ми носиш

много светлина.

 

Само ти докосна моето сърце.

Само ти!

Само ти си с мене,

само ти!

 

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??