6 ene 2013, 15:15

Само тогава 

  Poesía
530 0 3

Когато видиш с очите си нищото

и ти тегне една самота,

когато всичко в теб преобърне се,

само тогава при мене ела.

 

Когато дъх да поемеш не можеш

и прикована си зад тая стена,

когато въздух искаш, а нямаш,

само тогава при мене ела.

 

Когато няма кого да прегърнеш

и сама си на тая земя,

когато няма, а истински искаш,

само тогава при мене ела.

 

Когато почувстваш със сърцето си нищото

и ти тегне една тишина,

когато всичко около тебе е пусто,

само тогава при мене ела.

 

 

Калин Вълов

© kalinvalov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??