8 jun 2016, 22:32

Само ТЯ 

  Poesía » De amor
322 1 0

ТЯ постоянно ме желае!
Аз внимавам да не се отдам...
По трудно ми е, тя го знае!
Да изпие иска ме до грам..

© Красимир Todos los derechos reservados

самота

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??