5 may 2007, 15:08  

Само веднъж 

  Poesía
897 0 3

 

Само веднъж да те имам ми стига,

знам, ще си тръгне болката дива,

двама когато стигнем звездите

и жаден дъхът ни слее душите.

После ще нося докосване-рана,

ще помня вкуса на устни желани,

ще усещам ръцете ти, силни въжета,

ще загубя очите ти, но нека 

остана пленница на сатаната.

Какво пък толкова, за отплата

на тази само любов приемам,

да убия сърцето, но някъде в мене

да остане дъхът ти, с него ще дишам

и ще забравя да те обичам.

 

Само веднъж да те имам ми стига,

открадни с мен мига, след това забрави го!

© Илонка Денчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приемам забележката,но просто не ми остана време да редактирам грамотно стихотворението.
  • Добре дошла!
  • добре си дошла, бих ти препоръчала поднасянето на произведенията да не е само с главни букви.
Propuestas
: ??:??