28 ago 2012, 10:07

Само за падащи звезди 

  Poesía » De amor
442 0 1

Лицето ти е тъмно, със сенки под очите.

Поглеждам те и виждам, че ти си по-различен.

Очите ти блещукат дори и в тъмнината.

Оставям си живота, за да ме имаш, и го знаеш...

 

Сърцето ти е звяр, а как да го нахраня?

Усещам, че си гладен за моята любов.

Аз мога да ти дам... душа, но ти си дявол.

И знам, че ще възкръснеш, жадувайки за още...

 

Отдавна си във мен, но можеш ли да бъдеш

до мен и без да молиш, да мога да ти вярвам?

Със сигурност ме имаш, да имам теб - какво е?

Не искам да те виждам, но пак до теб заставам...

 

Красивото е близо, но скрито е във болка.

Докосваш, без да мислиш, че можеш да раниш...

Не спя, но те сънувам, „обичаш ме”, горчив си.

Небето в мен е само за падащи звезди...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съжалявам, че не ви харесват нещата ми, толкова мога засега. Дори не мисля да стигам по- далеч...
Propuestas
: ??:??