16 ago 2011, 12:52

Само за теб 

  Poesía » De amor
840 0 0

От огъня на любовта родена,
под ярките лъчи на слънцето,
под светлината на луната.
Красиво цвете на любовта,
да те докосна не смея,
ако те погледна ще изгоря.
Сутрин си зора красива,
денем облаче щастливо,
а нощем - магия на любовта.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??