Аз съм странна самодива,
по-скоро и лоша орисница,
буйна, пълноводна река дива,
на бурите съм кръстница.
Аз съм вода пенливо-дълбока,
аз съм омайница с поглед на сърна
и те преследвам като сянка наоколо,
докато не вникнеш в мойта душа.
Вещерски танц омагьосващ танцувам,
само да можеш да бъдеш със мен,
по поляни и сборища бясно лудувам,
а ти си си все така отегчен.
Ама и аз съм една самодива,
дето билки не знае поне за любов
да те вържа силно с магия
да си мой, единствен до гроб.
© Камелия Кацарска Todos los derechos reservados