19.11.2008 г., 7:58 ч.

Самодива 

  Поезия » Любовна
444 0 2

Аз съм странна самодива,

по-скоро и лоша орисница,

буйна, пълноводна река дива,

на бурите съм кръстница.

Аз съм вода пенливо-дълбока,

аз съм омайница с поглед на сърна

и те преследвам като сянка наоколо,

докато не вникнеш в мойта душа.

Вещерски танц омагьосващ танцувам,

само да можеш да бъдеш със мен,

по поляни и сборища бясно лудувам,

а ти си си все така отегчен.

Ама и аз съм една самодива,

дето билки не знае поне за любов

да те вържа силно с магия

да си мой, единствен до гроб.

 

 

 

 

 

© Камелия Кацарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??