20 abr 2015, 18:27

Самодива 

  Poesía » De amor
299 0 0

Ставам дива,

когато те няма,

онази страна

на леглото пулсира.

 

Тя е пропаст,

в която пропадам,

а ти си спасение

от мене самата.

 

И ако някой ден

реша да се преместя

в теб,

дано си забравя оковите...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??