Apr 20, 2015, 6:27 PM

Самодива 

  Poetry » Love
302 0 0

Ставам дива,

когато те няма,

онази страна

на леглото пулсира.

 

Тя е пропаст,

в която пропадам,

а ти си спасение

от мене самата.

 

И ако някой ден

реша да се преместя

в теб,

дано си забравя оковите...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??