1 dic 2009, 16:32

Самодива 

  Poesía » De amor
512 0 1

Откривай ме, докрай ме разпилявай

в състоянията хиляди на Космоса.

Заривай ме в детайлите на времето,

в необяснимото, което ни обзема.

Отричай ме, не вярвай, че ме има,

че утрето ще дойде безвъзвартно,

очаквай ме, пропъждай ме, незрима

не ме оставяй да прекрача прага.

Аз пак ще те превземам, ще дълбая

в сърцето си, в душата ти и в нищото,

ще бъда твоя, чужда  и докрая

ще се завръщам  и ще те разнищвам.

Дордето най-накрая не усетиш,

че ти си аз и аз съм ти отдавна,

безсилен сам ще паднеш на колене

и в тази нощ навек ще те открадна.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • докрай ме разпилявай съм го чела някъде но това не пречи да кажа че стихът ти е съвършен ,а словосъчетанията оригинални,думите изстадани
Propuestas
: ??:??