19 ene 2020, 13:04

Самодива 2 

  Poesía » De amor
414 0 1

Като пролетен вятър игрива,

като слънцето лъчиста,

ти - прекрасна самодива,

душата ми пречисти.

 

В тоя студ ме утешава

мисълта за теб, момиче,

що в главата ми остава,

че тебе сал обичам.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??