Jan 19, 2020, 1:04 PM

Самодива 2 

  Poetry » Love
413 0 1

Като пролетен вятър игрива,

като слънцето лъчиста,

ти - прекрасна самодива,

душата ми пречисти.

 

В тоя студ ме утешава

мисълта за теб, момиче,

що в главата ми остава,

че тебе сал обичам.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??