19.01.2020 г., 13:04 ч.

Самодива 2 

  Поезия » Любовна
399 0 1

Като пролетен вятър игрива,

като слънцето лъчиста,

ти - прекрасна самодива,

душата ми пречисти.

 

В тоя студ ме утешава

мисълта за теб, момиче,

що в главата ми остава,

че тебе сал обичам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??