4 jun 2007, 16:42

Самодива 

  Poesía
714 0 5
Тя има пеперудени крила.
И кожа мека. Паяжинна.
Очите й са лунна светлина.
А устните й са... невинни.
Дъхът й нощ е. И желание.
Гласът й - силен. Като щъркел.
Без нея всичко е страдание.
Със нея... Ти си смъртен.

© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??